Cellulit kezelés Bemer-terápiával Narancsbőr kezelés

Cellulit csökkentésére és a szervezet frissítésére

Forradalmi újítás a narancsbőr kezelés területén. A kavitációs ultrahang és a rádiófrekvenciás vákuum kezelés mellett Bemer-terápiával egészítem ki a programot. Ez az eljárás új oldalról közelíti meg a narancsbőr eltüntetését. A mikrokeringés javításával a méreganyagok gyorsabban és könnyebben el tudnak távozni, így az áhított simább bőr hamarabb elérhetővé válik.

A narancsbőr alapvetően méreganyag lerakódás. Nemcsak azok szenvednek tőle, akik kevesebb mozgást tudnak beiktatni a mindennapjaikba, vagy nem táplálkoznak megfelelően. Vékony testalkattal rendelkezőknek is ugyanúgy kialakulhat. Van, akinél ez genetikai, és egyszerűen megörökölte a hajlamot egy felmenőjétől. Az okokat nem mindig tudhatjuk biztosan, de a lényeg, hogy a probléma kezelhető.

A legfontosabb eleme minden cellulit kezelésnek a rádiófrekvenciás vákuum. Ez a legalapvetőbb segítségünk abban, hogy a letapadt szöveteket fellazítsuk, a bőrt simábbá és tónusosabbá tegyük. A narancsbőr kezelésének sokszor az a fizikai akadálya, hogy a nyirokkeringés akadályozott. Így sem a méreganyagok, sem pedig az egyéb bomlástermékek nem tudnak megfelelően kiürülni. A Bemer-terápia ebben nyújt megoldást. Ez egy olyan belső segítség a szervezetnek, amely ilyen formában a világon egyedülálló. A mozgásszegényebb életmódot élőknek kifejezetten javasolom.

Zsírbontás
Méregtelenítés
Bőrfeszesítés
Narancsbőr redukáció