Cellulit-narancsbőr csomag Cellulitisz ellen

A comb gyors feszesítésére

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akiknek kifejezetten kevés narancsbőre van, és nem a fogyás az elsődleges céljuk. Cellulitisz ellen egy rövid, de hatásos programot készítettem. Így azoknak is segítségére lehetek, akik nem vagy csak keveset szeretnének fogyni, de mégis narancsbőrös a combjuk.

A tapasztalataim alapján eddig legfőképpen a modell szakmában dolgozók, és az olyan sportot űzők keresték ezt a kezelést, akik alapvetően vékony testalkatúak. Gondolok itt a tornászokra, balett-táncosokra és még sok hasonló sportot űzőre.

Amennyiben kevés időd van kezelésre járni, akkor ez a legmegfelelőbb csomag a részedre. Mindössze 45 percig tart, mégis hatékony és eredményes. Sokszor nehéz összeegyeztetni a munkát, a magánéletet, esetleg a tanulást és a kezelésen való részvételt. Ezzel minden egyszerűbbé válik, ha csak pár napod van két fotózás/verseny között, akkor is szép eredményt tudunk elérni.

Ebben a csomagban ötvözöm a rádiófrekvenciás vákuum kezelést a lézeres lipolízissel. A vákuum felelős a narancsbőrért, míg a rádiófrekvencia és a lipolízis kettő az egyben, hiszen bőrfeszesítő és zsírbontó hatása is van. Így válik könnyűvé és hatékonnyá a fogyás combról.

Fontos kiemelni, hogy ez az egyetlen programom, amelyet háton is lehet alkalmazni, a háti hurkák eltüntetésére. Ennek az az oka, hogy kavitációs ultrahangot szigorúan tilos háti szakaszon végezni. Ugyan rádiófrekvenciát sem szabad, de ez a funkció kikapcsolható a vákuumos kezelőfejen, így teljes mértékben biztonságos.

Zsírbontás
Bőrfeszesítés
Narancsbőr redukáció