Extra cellulit csomag

Narancsbőr és körméret csökkentésére

Ez a kombinált csomag azoknak ajánlott, akik fogyni is szeretnének, de főleg a narancsbőr ellen tennének valamit. A program alapját a cellulit-narancsbőr csomag adja, de a plusz fogyás jegyében kiegészül a kavitációs zsírbontással.

A narancsbőr leginkább a combon jelent problémát, de a hason is előfordul. A comb fogyasztása valamivel egyszerűbb, mint a hasé, hiszen ott “csak” a bőr alatti zsírréteggel kell megküzdeni. Cellulitisz témájában a comb kezelésénél figyelembe kell venni azt, hogy a három típus melyikével állunk szemben. Az egyes típusnál csak a bőr összenyomásakor tűnik elő a narancsbőr. A második típusnál már a bőr felszínén kivehető a narancsos elváltozás, de még simábbnak mondható. A harmadik típusnál pedig minden helyzetben leginkább egy mélyen kráterezett bőrfelszín figyelhető meg. Természetesen ez utóbbinál kell még inkább megtennünk mindent a kezelés mellett, hogy igazán hatékony legyen. Gondolok itt a megfelelő étkezésre és a sportra.

Nagyjából elkerülhetetlen olyan élelmiszert fogyasztani, amely nem tartalmaz adalékanyagokat, melyek okozhatják a narancsbőrt. Inkább a több zöldség fogyasztására hívnám fel a figyelmet és a minél több vízivásra.

A csomag tartalmazza az alapcsomagban is szereplő rádiófrekvenciás vákuumot és a lézeres lipolízist. A vákuum itt is a cellulitiszért felelős, a lipolízis pedig a zsírbontásért és a bőr feszesebbé tételéért.

Zsírbontás
Méregtelenítés
Bőrfeszesítés
Narancsbőr redukáció