Karcsúsító zsírbontó csomag Has fogyás

Tónusosabb, feszesebb has

Has fogyás gyorsan és hatékonyan? Ezt a kombinációt azoknak ajánlom, akik amellett, hogy fogyni szeretnének, tónusosabb alakra vágynak. A fogyókúrák következményeként igen gyakori a bőr megereszkedése, főleg a hasi tájékon. A zsírpárnák eltüntetése a hasunkról nehezebb, mint bárhonnan máshonnan, a viszcerális zsírréteg miatt. Ez kifejezetten a mélyebb rétegekben található, és akadályozza szerveink normális működését.

Amikor nagyobb feleslegtől szabadulunk meg, a bőrünknek nehéz lépést tartania a változással, sokszor megmarad egy esztétikailag zavaró bőrfelület. Mindenképpen ide sorolnám a terhesség utáni állapotot (szoptatás alatt nem szabad), amennyiben nem vagyunk olyan szerencsések, hogy bőrünk magától visszahúzódjon.

Ettől a feleslegtől csak kis mértékben vagy egyáltalán nem tudunk megválni. Természetesen nem több 10 kilónyi változásról beszélek, sajnos ebben az esetben csakis a műtét segít. Mindenesetre, kisebb és közepes méretű problémáknál a helyzet könnyen orvosolható. Rövid időn belül visszanyerhetjük feszes alakunkat, bőrünk tónusosabbá válik. Has fogyás eredményesen és fájdalommentesen.

Ez a kombináció azoknak nyújt segítséget, akik kifejezetten erre keresik a megoldást. Ötvözve a rádiófrekvenciás eljárást a kavitációs zsírbontással és a lézeres lipolízissel egy nagyon hatékony módszert kapunk arra, hogy gyorsan és fájdalommentesen szabaduljunk meg mind a zsírpárnáktól, mind pedig a zavaró, lógó bőrfelületektől.

Zsírbontás
Méregtelenítés
Bőrfeszesítés
Narancsbőr redukáció