Klasszikus zsírbontó csomag Zsírbontás és nyirokmasszázs

A nyirokkeringés javítása a hatékonyabb fogyásért

Mai népbetegség az ülő és mozgásszegény életmód. A leginkább ezen tényezők tehetnek arról, hogy a nyirokkeringésünk milyen rossz állapotban van. Számtalan vendégem érkezik azzal a problémával, hogy mindent megtesz a fogyásért, de valamiért mégsem tud sokat leadni. Rosszabb esetben pedig egyáltalán nem történik előrelépés. Feltételezve, hogy egészséges szervezetről van szó, majdnem mindig a lassú nyirokkeringés áll a háttérben. Ez a program zsírbontás és nyirokmasszázs egyben. Pontosan azoknak nyújt segítséget, akik ettől szenvednek.

Időnként muszáj, hogy fizikai behatás érje a testet nyirokmasszázs formájában, mert másképpen nem megy. A sport fontosságát nem győzőm minden esetben hangsúlyozni, de sajnos van olyan helyzet, amikor kevésnek bizonyul. A szövetközti folyadék elvezetésében a nyomásterápia a legjobb megoldás, ráadásul a vendégek kedvenc része a programban, relaxáló hatása miatt. A felgyülemlett folyadék mennyisége miatt az elbontott zsír szállítása nehézkessé válik, sőt a méregtelenítés is lassabb lesz.

Ebben a csomagban is megtaláljuk a rádiófrekvenciát és a kavitációs ultrahangot, mint zsírbontó elemeket. A hullámmasszázs pedig megadja a megoldást a nyirokrendszeri problémákra. Zsírbontás és nyirokmasszázs egy csomagban, hogy a lassú fogyás végre eredményesebb legyen.

Zsírbontás
Méregtelenítés
Bőrfeszesítés
Narancsbőr redukáció