Extra cellulit csomag

Narancsbőr csökkentésére és tartós fogyásra

A súlyfelesleg mellett a legnagyobb ellenségünk a narancsbőr. Nem elég, hogy esztétikailag nagyon zavaró lehet, de talán még többeket érint, mint a túlsúly. Hiszen ez egy alkattól teljesen független probléma, amelyet akár csak öröklés útján hoztunk magunkkal. Diétázunk, sportolunk, mégis mintha sehogyan sem lehetne tőle megszabadulni. Narancsbőr eltüntetése gyorsan, hatékonyan és tartósan.

A jobbik eset az, ha nem genetikai ez a kellemetlen örökség. Ebben az esetben egyik lehetséges okként a lassú nyirokkeringés van a háttérben. Ezt a csomagot azoknak hoztam létre, akiknek ilyen jellegű a problémájuk és fogyni is nehezen tudnak. A kötelező rádiófrekvenciás vákuum és kavitációs ultrahang rádiófrekvenciával mellett a vendég döntheti el, hogy mi legyen a kezelés végén. Lehet választani lézeres lipolízis, nyomásterápia és Bemer-terápia között.

Hogyan is döntsed el, hogy mi a legmegfelelőbb számodra. Először meg kell válaszolni azt a kérdést, hogy mit szeretnél elérni a kezeléssel. Segítek kiválasztani a legmegfelelőbbet, de ehhez az kell, hogy lássam a kezelendő területet. Minden szervezetnek egyedi a működése, így fontos, hogy az első találkozásunkkor mindent részletesen megbeszéljünk, ami bármilyen formában érintheti a kezelésedet.

A csomag első két lépése cellulit csökkentés és zsírbontás is, de ha a zsírbontás részére szeretnél még ráerősíteni, akkor a lézeres lipolízist ajánlom. A befejező eljárások közül ez az egyetlen, ami pluszban hozzájárul a körméret csökkentéséhez.

Lassú a nyirokkeringésed? Akkor a megoldás a nyomásterápia. Ez a kellemes fél órás masszázs segít neked abban, hogy a lebontott zsír és méreganyagok gyorsabban eltávozhassanak.

Régebben problémát okozott olyan vendégeknek segíteni, akik valami olyan típusú betegségben szenvedtek, ami nagyban csökkentette ezen eljárások hatékonyságát. Nekik most már megoldást nyújt a Bemer-terápia, amit én kifejezetten az ő megsegítésükre szereztem be, hogy egyenlő esélyekkel indulhassanak. A legáltalánosabbak a cukorbetegség, a pajzsmirigyet érintő elváltozások és a nőknél gyakran előforduló női nemi hormonok zavarai.

Narancsbőr eltüntetése gyorsan és tartósan, ebben segít ez a remek csomag.

Zsírbontás
Méregtelenítés
Bőrfeszesítés
Narancsbőr redukáció