Normál cellulit csomag

A comb gyors feszesítésére

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akiknek kifejezetten kevés narancsbőre van, és nem a fogyás az elsődleges céljuk. Cellulitisz ellen egy rövid, de hatásos programot készítettem. Így azoknak is segítségére lehetek, akik nem vagy csak keveset szeretnének fogyni, de mégis narancsbőrös a combjuk.

A tapasztalataim alapján eddig legfőképpen a modell szakmában dolgozók, és az olyan sportot űzők keresték ezt a kezelést, akik alapvetően vékony testalkatúak. Gondolok itt a tornászokra, balett-táncosokra és még sok hasonló sportot űzőkre.

Amennyiben kevés időd van kezelésre járni, akkor ez a legmegfelelőbb csomag a részedre. Mindössze 45-50 percig tart, mégis hatékony és eredményes. Sokszor nehéz összeegyeztetni a munkát, a magánéletet, esetleg a tanulást és a kezelésen való részvételt. Ezzel minden egyszerűbbé válik, ha csak pár napod van két fotózás/verseny között, akkor is szép eredményt tudunk elérni.

Ebben a csomagban ötvözöm a rádiófrekvenciás vákuum kezelést a lézeres lipolízissel, nyomásterápiával vagy a Bemer-terápiával. Az utóbbiról a vendég dönthet szabadon, de természetesen segítek a legmegfelelőbb kiválasztásában. Cellulitisz ellen mindig a vákuum lesz a leghatékonyabb megoldás, de érdemes kiegészíteni valamilyen plusz kezeléssel. A lézer a fogyáshoz járul hozzá, ha mégis lenne egy kis plusz felesleg a narancsbőrön felül. A nyomásterápia segít abban, hogy a méreganyagok gyorsabban eltávozhassanak a szervezetből. Ez különösen azoknak lehet fontos, akiknek alapvetően lassabb a nyirokkeringése, emiatt pedig mind a cellulitisz csökkentése mind pedig a fogyás nehezebb lehet. A Bemer-terápia pedig abban segíthet, hogy a vér-és nyirokkeringést segítsük, de nem masszázs, hanem mágnesterápia formájában. Minden kezelés típusnak lehetnek ellenjavallatai, így pl. akik nem vehetik a igénybe a nyomásterápiát, mert jól látható visszér van a lábukon, azoknak a Bemer-terápia kiváló alternatíva.

A vákuum felelős a narancsbőrért, míg a rádiófrekvencia és a lipolízis kettős hatású, hiszen bőrfeszesítő és zsírbontó hatásuk is van. Így válik könnyűvé és hatékonnyá a fogyás combról.

Fontos kiemelni, hogy ez az egyetlen programom, amelyet háton is lehet alkalmazni, a háti hurkák eltüntetésére. Ennek az az oka, hogy kavitációs ultrahangot szigorúan tilos háti szakaszon végezni. Ugyan rádiófrekvenciát sem szabad, de ez a funkció kikapcsolható a vákuumos kezelőfejen, így teljes mértékben biztonságos.

Zsírbontás
Bőrfeszesítés
Narancsbőr redukáció