Normál zsírbontó csomag

Zsírbontással az áhított alakért

Fogyás és fittség. Ezzel tudnám jellemezni ezt a csomagot. Amikor mindent megteszel, hogy még az a néhány centi eltűnjön, de egyszerűen nem megy. Előfordulhat az is, hogy egyébként normál testalkatú vagy, de valamilyen külső tényező miatt nem tudsz edzeni, ülőmunkát végzel. A zsírpárnák a lehető legrosszabb helyeken ragaszkodnak hozzád. Talán még arra is oda tudsz figyelni, hogy megfelelően táplálkozz, de mégsem mozdul semmi.

A sport fontosságát nem győzőm hangsúlyozni, nem csak a kezelések miatt, hanem az egészségünk megtartása miatt is. Ennek ellenére igenis előfordul, hogy nincs rá időd. A kezelés nem helyettesíti az életed ezen részét, de segíthet abban, hogy úgy nézz ki, ahogyan szeretnél.

Ebben a csomagban is megtaláljuk a rádiófrekvenciát és a kavitációs ultrahangot, mint zsírbontó elemeket. A hullámmasszázs megadja a megoldást a nyirokrendszeri problémákra, a lipolízis abban segíthet, hogy még több zsírtól szabadulhass meg. A Bemer-terápia pedig a belső szépségedet segíti elő, ha a szervezeted nem szeretné azt tenni, ami a feladata. Nevezetesen, hogy a lezajló zsírbontó folyamatok rendesen végbemehessenek.

Ebből a három opcióból választhatsz, miután természetesen a kötelező kavitációs és rádiófrekvenciás kezelés megvolt. Nem kell azon gondolkodnod, hogy melyik lesz számodra a legjobb megoldás, hiszen azért vagyok, hogy segítsek. Mindent megbeszélünk arról, hogy milyen életet élsz, mi fér bele mozgás és táplálkozás terén. Megnézem, hogy milyen a kezelendő terület, aztán a lehető legjobb opciót fogom neked javasolni.

Amikor hozzám eljössz, kérlek, hogy a lehető legőszintébben mesélj nekem a mindennapjaidról. Nem azért, mert bármi közöm van hozzá, hanem, hogy az eredménnyel te is elégedett legyél. Minél inkább testreszabott a kezelés, annál hatékonyabb lesz. Én leszek az utolsó személy, aki bármiféle módon elítél téged az életviteled miatt. Gyere el, és működj együtt velem a hatékonyság jegyében!

Fogyás és fittség lesz az a végeredmény, amit már régóta szeretnél, de idáig nem sikerült megvalósítanod.

Zsírbontás
Méregtelenítés
Bőrfeszesítés
Narancsbőr redukáció