Mini zsírbontó csomag

Tónusosabb, feszesebb has

Has fogyás gyorsan és hatékonyan. Ezt a mini csomagot egy viszonylag szűk vendég rétegnek hoztam létre, de mégis egyre több vannak, akiknek tökéletes megoldást nyújt. Tényleg csak azoknak ajánlom, akiknek 1-2 centi feleslegük van a hasukon.

Ez egy 15 perces kavitációs rádiófrekvenciás (egy kezelőfejben egyesítve) kezelés. Mivel nincs mellette kiegészítő kezelés, így rettentően fontos, hogy az étkezés megfelelő legyen, és sportolni is kell.

De kikre is gondolok? Senkit sem szeretnék kihagyni a felsorolásból, csupán azokat említem, akik már jártak nálam ilyen problémával.

Edzőkre, akik jó benyomást szeretnének tenni a vendégeikre. Talán nekünk nem tűnik fel, de olykor még nekik is lehet annyi zsírfeleslegük, ami őket elégedetlenné teszi. Azt szokták nekem mondani, hogy jó benyomást kell kelteniük, és hitelesnek kell látszaniuk.

Táncosokra, akiknek szigorú szabályok szerint kell a formájukat  megtartani. Csodálatosan szép, karcsú, izmos táncosok jöttek már hozzám segítségért. Ezekben a feszes ruhákban minden egyes plusz centi látszik.

Modellekre, akiknek sok esetben állandó vagy alkalmi szerződésük van arra vonatkozóan, hogy hogyan kell kinézniük, és attól eltérni nem lehet. Önmagukat folyamatosan sanyargató, napi több órát edző vendégek, akiknek kötelező megfelelni a velük szemben támasztott feltételeknek.

Már NEM szoptató kismamákra, akik majdnem teljesen vissza tudták nyerni szülés előtti formájukat, de pont az az 1-2 centi hibádzik. Aki még mindig szoptat, az kérem, hogy ne jöjjön! A felszabadított méreganyagok bekerülhetnek az anyatejbe. Általában ragaszkodnék a szülés utáni minimum egy év elteltéhez, de ha addig már nem szoptatsz és/vagy már megjött már a menzeszed, úgy nyugodtan keress meg.

Hozzám eddig olyanok fordultak, akik a felsorolásban szerepelnek, de mindenkit szeretettel várok, aki hasonló helyzetben van, és csak has fogyás a célja. Ugyanakkor fel kell hívnom a figyelmet rá, hogy mindenki igyekezzen ezt a problémát reálisan megközelíteni. Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha valakinek nagyobb segítségre van szüksége. Továbbá időspórolási szempontból sem érdemes ezt választani. Amennyiben valaki ragaszkodik ehhez a megoldáshoz, mégsem tartozik ebbe a kategóriába, úgy mindenképpen meg fogom említeni, hogy ez ebben a formában kevés lesz egy látványos eredményhez. Talán szigorúnak tűnök, de mindenkinek szép eredményeket szeretnék a kezelés végére.

Köszönöm szépen a megértéseteket!

Zsírbontás
Bőrfeszesítés