Extrém zsírbontó csomag

A gyors súlycsökkenés receptje

A gyors fogyás titka. Igazi bomba behatás a testnek. Akiknek nagyon sok a súlyfeleslegük, azoknak mindenképpen ezt a csomagot érdemes választaniuk. Azoknak is ajánlom, akiknek ugyan nincs túl nagy zsírpárnájuk, de a lehető leghamarabb akarnak megszabadulni tőle. A zsírbontó eljárások (rádiófrekvencia, ultrahang) után a lézeres lipolízist, a nyomásterápiát vagy a Bemer-terápiát is igénybe vehetik a vendégek, ezek közül kettőt kiválasztva tetszőleges kombinációban. Ez azt jelenti, hogy alábbiakból lehet választani: lézeres lipolízis – nyomásterápia, lézeres lipolízis – Bemer-terápia vagy nyomásterápia – Bemer-terápia.

Sokszor nehéz eldönteni, hogy melyik csomagot válasszuk, mert a kezelés egyes részeiben eltér egymástól. Vajon a több fogyás a fontosabb vagy a megfelelő méregtelenítés? Az extrém zsírbontó csomagban viszont minden benne van, ami elősegíti a maximális eredmény elérését.

A rádiófrekvencia és a kavitációs ultrahang elengedhetetlen minden fogyasztó kezelés részeként, ezek után a több fogyást a lipolízis adja, a plusz méregtelenítést a hullámmasszázs, a szervezet belső regenerációját pedig a Bemer-terápia.

Talán kicsit összezavarhat ez a sok lehetőség, de mindenben segítségedre leszek.

Amikor a fogyás része az, amire a legtöbb hangsúlyt fektetnéd, akkor mindenképpen olyan kombinációt válassz, amiben lézeres lipolízis.

Tegyük fel, hogy a fogyásod egyébként is nagyon nehéz. Ez esetben gyanakodhatsz arra, hogy a szervezetedben akadályoz meg valami, amire esetleg nem tudsz befolyással lenni. Ez lehet nyirokkeringési probléma, akkor a nyomásterápia mindenképpen legyen része a kezelésednek. Ma már népbetegségnek számító cukorbetegség, pajzsmirigy működési zavar, nemi hormon problémák fennállása esetén a Bemer-terápia nyújt segítséget. Enélkül mindenfajta zsírbontó eljárás csökkent hatást eredményez. Így egyszerűen a szervezet nem képes az előírt módon véghez vinni a zsírbontó folyamatokat.

A gyors fogyás így már nem elérhetetlen, azonban mint minden ilyen típusú beavatkozás mellé, itt is fontos a megfelelő mozgás és az alacsonyabb szénhidrátbevitel. Az egészségünk megőrzésében egyébként is elengedhetetlen a sport és az egészséges táplálkozás.

A testünk hosszú távon mindezt a törődést meghálálja, tegyünk érte, hogy minél tovább éljünk egészségben.

Zsírbontás
Méregtelenítés
Bőrfeszesítés
Narancsbőr redukáció